Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα μετά τον σάλο για τον… μη εμβολιασμό του
09:32 - 18/08/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και ότι δεν θα το κάνει μέχρι ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός. Μια δήλωση που προκάλεσε σάλο, καθώς ο τενίστας πέρυσι συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό. «Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά. Οι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του
Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το Σινσινάτι για τον μη εμβολιασμό
To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο για τον… μη εμβολιασμό του (Photo)
Η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε, επίσης, πλήθος σχολίων
Διαβάστε το στο topontiki.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Παρενέργειες χωρίς εμβόλιο
Δεν φταίει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που -άθελά του, ελπίζω- έριξε νερό στον μύλο των αντιεμβολιαστών. Φταίμε όλοι εμείς που, χρόνια τώρα, ειδωλοποιούμε καθολικά όσους τραγουδούν καλά, «γράφουν στο γυαλί» καλά, ή έχουν καλό μπάκχαντ στο τένις. Η αυθεντία του είναι η ρακέτα του. Χωρίς αυτήν, ο κορυφαίος μας τενίστας είναι ένας φυσιολογικά... ανώριμος 23χρονος
The post Στέφανος Τσιτσιπάς: Παρενέργειες χωρίς εμβόλιο appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη δήλωση για τον εμβολιασμό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε εμμέσως ξανά στο θέμα του εμβολιασμού.
Διαβάστε το στο onsports.grΝέα ανάρτηση Τσιτσιπά μετά τον σάλο με τη δήλωση για τα εμβόλια
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για άλλη μια φορά, ήρθε στο προσκήνιο, όχι όμως για αθλητικούς λόγους. Η δήλωσή του ότι θα έκανε το εμβόλιο μόνο αν αυτό ήταν υποχρεωτικό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. «Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δεν μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος […]
The post Νέα ανάρτηση Τσιτσιπά μετά τον σάλο με τη δήλωση για τα εμβόλια first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΤσιτσιπάς – Νέα δημοσίευση μετά τον σάλο με τη δήλωση για τα εμβόλια
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με νέα δημοσίευσή του στο Instagram επιχειρεί να απαντήσει σε όσους τον σχολιάζουν
Διαβάστε το στο vita.grΤα θαλάσσωσε ο Τσιτσιπάς: Νέα τραγική δήλωση μετά τον σάλο για εμβόλια. Λυγίζει από κατακραυγή
Λυγίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την απίστευτη κατακραυγή μετά την αντιεμβολιαστική του δήλωση. Όση ανωριμότητα και να πιστώνει κανείς στον Στέφανο Τσιτσιπά, η απαράδεκτη δήλωση του για τα εμβόλια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για έναν αθλητή αυτού του επιπέδου. «Θα εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό». Αυτό είπε προχθές από το Σινσινάτι, ο Στέφανος […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τα θαλάσσωσε ο Τσιτσιπάς: Νέα τραγική δήλωση μετά τον σάλο για εμβόλια. Λυγίζει από κατακραυγή.
Διαβάστε το στο fimes.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για όσα είπε για τον εμβολιασμό
Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση
Διαβάστε το στο news.grΤο πρώτο μήνυμα του Τσιτσιπά μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του (ΦΩΤΟ)
Το πρώτο μήνυμα του Τσιτσιπά μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του (ΦΩΤΟ)
18/08/2021
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπό του με αφορμή τη δήλωσή του για την επιλογή τού να μην κάνει εμβόλιο κατά του Covid-19 ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε νέα του ανάρτηση στο instagram έγραψε ένα σχόλιο, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και υπονοούμενο για αυτήν.
«Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που στέκονται δίπλα σου», ήταν η λεζάντα σε μια φωτογραφία που ανέβασε. Μια λεζάντα, η οποία προκάλεσε και πάλι την κριτική πολλών χρηστών των social media, σχολιάζοντας ότι με την επιλογή του να μην κάνει το εμβόλιο «δεν μπορεί να μιλάει γι
Διαβάστε το στο filathlos.grΤο πρώτο μήνυμα του Τσιτσιπά μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπό του με αφορμή τη δήλωσή του για την επιλογή τού να μην κάνει εμβόλιο κατά του Covid-19 ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε νέα του ανάρτηση στο instagram έγραψε ένα σχόλιο, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και υπονοούμενο για αυτήν. «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΤσιτσιπάς: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την δήλωση για τον εμβολιασμό
Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τη δήλωση «θα εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό» έκανε ο...
The post Τσιτσιπάς: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την δήλωση για τον εμβολιασμό appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr