Τσιτσιπάς για εμβόλιο: «Δεν είμαι κατά, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου»

07:38 - 19/08/2021

Στην προ ημερών δήλωσή του για το εμβόλιο στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Σεμπάστιαν Κόρντα με 2-0 στο Cincinnati Open.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

«Δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί» υποστήριξε - «Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό»

Διαβάστε το στο

Επιμένει ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο - Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς – «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου»

Μετά τη νίκη του επί του Σεμπάστιαν Κόρντα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και το γεγονός πως εκείνος δεν σκοπεύει να το κάνει αν δεν γίνει υποχρεωτικό

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου

Ο Τσιτσιπάς τόνισε, σε νέες δηλώσεις του, πως δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά δεν βλέπει τον λόγο να εμβολιαστεί…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τσιτσιπάς – «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου»

Μετά τη νίκη του επί του Σεμπάστιαν Κόρντα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και το γεγονός πως εκείνος δεν σκοπεύει να το κάνει αν δεν γίνει υποχρεωτικό

Διαβάστε το στο tovima

Νέες δηλώσεις Τσιτσιπά για το εμβόλιο: “Δεν είμαι κατά αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανήλθε με νέες δηλώσεις του για το εμβόλιο και μάλλον δεν έκανε καλύτερα τα πράγματα… Μετά την αναμέτρηση του με τον Κόρντα στο Σινσινάτι ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως αν και δεν είναι κατά του εμβολίου δεν βλέπει τον λόγο κάποιος στην ηλικία του να το κάνει ενώ αισθάνεται πως ακόμη δεν […] The post Νέες δηλώσεις Τσιτσιπά για το εμβόλιο: “Δεν είμαι κατά αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά” appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Νέα δήλωση Τσιτσιπά για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε ξανά για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τόνισε ότι δεν βλέπει το λόγο που πρέπει να το κάνει στην ηλικία των 25 ετών. Πριν από λίγα 24ωρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο αν δεν γίνει υποχρεωτικό. Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς […] The post Νέα δήλωση Τσιτσιπά για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τσιτσιπάς: «Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει για το εμβόλιο, δεν είμαι κατά, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνω στην ηλικία μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μόνο στα ελληνικά μετά τον αγώνα του με τον Σεμπάστιαν Κόρντα στο Σινσινάτι και εννοείται ότι τη συνέντευξη τύπου μονοπώλησε η άποψη που εξέφρασε πριν τρεις μέρες για το εμβόλιο Covid-19. The post Τσιτσιπάς: «Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει για το εμβόλιο, δεν είμαι κατά, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνω στην ηλικία μου» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τσιτσιπάς επιμένει για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω

«Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία» The post Τσιτσιπάς επιμένει για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Νέες δηλώσεις Τσιτσιπά: Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου

Ο ντόρος που ξέσπασε μετά τα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Έλληνα τενίστα επί του Σεμπάστιαν Κόρντα. Ο Τσιτσιπάς τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά δεν βλέπει τον λόγο να εμβολιαστεί στην ηλικία που είναι, όπως […] The post Νέες δηλώσεις Τσιτσιπά: Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

«Δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί» υποστήριξε – «Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό» Τα πρόσφατα σχόλιά του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά […] The post Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τσιτσιπάς: Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνω στην ηλικία μου

«Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν»

Διαβάστε το στο news.gr

Επιμένει ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

Lamianow.gr Επιμένει ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά «Δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί» υποστήριξε – «Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό» Τα πρόσφατα σχόλιά του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του επί του […] Επιμένει ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Τα πρόσφατα σχόλιά του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του επί του Κόρντα στο Όπεν του Σινσινάτι. Ο Ελληνας τενίστας ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο, αν δεν είναι υποχρεωτικό, λέγοντας πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, δεν είμαι κατά αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δηλώσεις παραχώρησε ο Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του στους «16» του Cincinati Open, στις οποίες και αναφέρθηκε στα όσα είπε περί της απόφασης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, δεν είμαι κατά αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου

Διαβάστε το στο spoilers

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά – Δεν είμαι κατά αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου»

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του στους «16» του Cincinati Open αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε περί της απόφασης του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εφόσον αυτό δεν γίνει υποχρεωτικό. Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Επιμένει ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

«Δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί» υποστήριξε – «Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό» Τα πρόσφατα σχόλιά του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Τσιτσιπάς – «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, απλώς δεν βλέπω τον λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου»

Μετά τη νίκη του επί του Σεμπάστιαν Κόρντα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και το γεγονός πως εκείνος δεν σκοπεύει να το κάνει αν δεν γίνει υποχρεωτικό.

Διαβάστε το στο to10.gr

«Δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί» υποστήριξε – «Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό» Τα πρόσφατα σχόλιά του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του […] The post Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Τα πρόσφατα σχόλιά του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του επί του Κόρντα στο Όπεν του Σινσινάτι. Ο Ελληνας τενίστας ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο, αν δεν είναι υποχρεωτικό, λέγοντας πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού, […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Τσιτσιπάς: «Δεν βλέπω λόγο να κάνω το εμβόλιο στην ηλικία μου -Δεν έχει δοκιμαστεί»

Τσιτσιπάς: «Δεν βλέπω λόγο να κάνω το εμβόλιο στην ηλικία μου -Δεν έχει δοκιμαστεί» Μετά τη νίκη του επί του Κόρντα στο Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του αναφορικά με το εμβόλιο. Ο Έλληνας τενίστας ανέφερε πως δεν είναι κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, αλλά θεωρεί πως […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Νέα δήλωση Τσιτσιπά για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε ξανά για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τόνισε ότι δεν βλέπει το λόγο που πρέπει να το κάνει στην ηλικία των 25 ετών. Πριν από λίγα 24ωρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο αν δεν γίνει υποχρεωτικό. Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς […] The post Νέα δήλωση Τσιτσιπά για το εμβόλιο: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ