Προκαλεί πάλι ο Τσιτσιπάς: "Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, έχει κάποιες παρενέργειες"

08:22 - 19/08/2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά τον αγώνα του στο Σινσινάτι και τη συνέντευξη Τύπου μονοπώλησε η άποψη που εξέφρασε πριν τρεις μέρες για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ξαναχτύπησε» ο Τσιτσιπάς: «Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει παρενέργειες»

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απαντά ο Τσιτσιπάς: Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά! Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω ανθρώπους που τις είχαν

«Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στην δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί» Το άρθρο Απαντά ο Τσιτσιπάς: Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά! Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω ανθρώπους που τις είχαν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Επιμένει ο Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: Για εμένα δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

Φανερά ενοχλημένος από τον θόρυβο που έχει προκληθεί σχετικά με τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τον οποίο αποφεύγει προς το παρόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τοποθετήθηκε επί…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις