Το Ευαγγέλιο της Παρασκευής 20 Αυγούστου 2021 – Προφήτης Σαμουήλ

13:06 - 19/08/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΑ/ 12 – 14 – 12 Καί εισήλθεν ο Ιησούς εις τό ιερόν τού Θεού, καί εξέβαλε πάντας τούς πωλούντας καί αγοράζοντας εν τώ ιερώ, καί τάς τραπέζας τών κολλυβιστών κατέστρεψε καί τάς καθέδρας τών πωλούντων τάς περιστεράς, … 13 καί λέγει αυτοίς Γέγραπται, ο οίκός μου οίκος προσευχής κληθήσεται υμείς δέ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση.   Κριός Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου θα αποτελέσουν την βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ανάκαμψης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι επανασυνδέσεις που αντιστοιχούν στο ζώδιό σας είναι το γεγονός που θα φωτίσει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Ετοιμαστείτε για αλλαγές. Κοιτάξτε και τα εργασιακά σας.... The post Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ευαγγέλιο Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 – Προφήτης Σαμουήλ

Το Ευαγγέλιο της Παρασκευής 20 Αυγούστου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Προφήτης Σαμουήλ. Ο Άγιος Λούκιος ο Βουλευτής. Κατά Ματθαίο: Ο καθαρισμός του ναού. Η άκαρπη συκιά. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 – Προφήτης Σαμουήλ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον για να αποκτήσετε ό,τι καλύτερο στο παρόν. Να επαναστατήσετε στις νέες καταστάσεις που προσπαθούν να σας επιβάλλουν. ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε στον σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιορτή σήμερα 20 Aυγούστου, εορτολόγιο: Προφήτης Σαμουήλ

Εορτολόγιο: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα * Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα. 20 Άυγούστου: Προφήτης Σαμουήλ – Ο Προφήτης Σαμουήλ γεννήθηκε στην Αρμαθαίμ Σιφά στο όρος Εφραίμ, από τη φυλή του Λευΐ. Ήταν γιος του Ελκανά και της Άννας, η οποία ήταν στείρα και δια της προσευχής […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο