Ανατροπή: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς στον Θεολόγο» λέει ο 14χρονος

19:02 - 19/08/2021

Συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8) λίγο μετά τις 12:15’ στον Εισαγγελέα, ο 14χρονος που κατηγορείται για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου στο Θεολόγο Μαλεσίνας. Τα δεδομένα... The post Ανατροπή: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς στον Θεολόγο» λέει ο 14χρονος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανατροπή στην υπόθεση πυρκαγιών στον Θεολόγο: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς» λέει τώρα ο 14χρονος

Στην κατάθεσή του ο ανήλικος δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην εκδήλωση των πυρκαγιών - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα - «Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω φλόγες και καπνό», είπε πριν από ένα 24ωρο ο 14χρονος

Διαβάστε το στο

Τα γυρνάει τώρα ο 14χρονος: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς»

Συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε το...

Διαβάστε το στο Zougla

Τα «γυρίζει» ο 14χρονος – «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς»

Τώρα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τις φωτιές στο Θεολόγο ο 14χρονος. Βρίσκεται σε νοσοκομείο για παιδοψυχιατρική εκτίμηση. Τι είπε για την υπόθεση ο συνήγορος υπεράσπισης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φωτιές στον Θεολόγο - Ανατροπή: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει ο 14χρονος

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τις φωτιές στο Θεολόγο. Σε Νοσοκομείο των Αθηνών για παιδοψυχιατρική εκτίμηση. Τι είπε για την υπόθεση…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φθιώτιδα: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει τώρα ο 14χρονος – Αρνείται την εμπλοκή του σε εμπρησμό

Ειδικότερα, συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8) λίγο μετά τις 12:15’ στον Εισαγγελέα, ο 14χρονος που κατηγορείται για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου στο Θεολόγο Μαλεσίνας. Τα δεδομένα από το προηγούμενο 24ωρο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτιές στο Θεολόγο: Απόλυτη ανατροπή, «δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς» λέει ο 14χρονος (Video)

Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φθιώτιδα: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει τώρα ο 14χρονος – Αρνείται την εμπλοκή του σε εμπρησμό

Δεν πέρασαν 24 ώρες και ο 14χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς στον Θεολόγο, αρνείται-πλέον- οποιαδήποτε εμπλοκή με τις φωτιές. Ειδικότερα, συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Φθιώτιδα: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει τώρα ο 14χρονος – Αρνείται την εμπλοκή του σε εμπρησμό

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ανατροπή: Αρνείται τώρα τις κατηγορίες για τις φωτιές στον Θεολόγο ο 14χρονος

Μαζί με τους γονείς του οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα ο 14χρονος, κατηγορούμενος για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν μέσα στον Αύγουστο, στο Θεολόγο Μαλεσίνας. Ωστόσο, αν και χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ανήλικος ομολόγησε για 9 πυρκαγιές, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν παραδέχεται τους εμπρησμούς! Σύμφωνα με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανατροπή με τον 14χρονο στον Θεολόγο: Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο 14χρονος που θεωρείται ύποπτος για τις φωτιές στον Θεολόγο και ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.... The post Ανατροπή με τον 14χρονο στον Θεολόγο: Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]