Ανατροπή: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς στον Θεολόγο» λέει ο 14χρονος
19:02 - 19/08/2021
Συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8) λίγο μετά τις 12:15’ στον Εισαγγελέα, ο 14χρονος που κατηγορείται για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου στο Θεολόγο Μαλεσίνας. Τα δεδομένα...
The post Ανατροπή: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς στον Θεολόγο» λέει ο 14χρονος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανατροπή στην υπόθεση πυρκαγιών στον Θεολόγο: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς» λέει τώρα ο 14χρονος
Στην κατάθεσή του ο ανήλικος δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην εκδήλωση των πυρκαγιών - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα - «Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω φλόγες και καπνό», είπε πριν από ένα 24ωρο ο 14χρονος
Διαβάστε το στο Τα γυρνάει τώρα ο 14χρονος: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς»
Συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε το...
Διαβάστε το στο ZouglaΤα «γυρίζει» ο 14χρονος – «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς»
Τώρα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τις φωτιές στο Θεολόγο ο 14χρονος. Βρίσκεται σε νοσοκομείο για παιδοψυχιατρική εκτίμηση. Τι είπε για την υπόθεση ο συνήγορος υπεράσπισης
Διαβάστε το στο tanea.grΦωτιές στον Θεολόγο - Ανατροπή: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει ο 14χρονος
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τις φωτιές στο Θεολόγο. Σε Νοσοκομείο των Αθηνών για παιδοψυχιατρική εκτίμηση. Τι είπε για την υπόθεση…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΦθιώτιδα: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει τώρα ο 14χρονος – Αρνείται την εμπλοκή του σε εμπρησμό
Ειδικότερα, συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8) λίγο μετά τις 12:15’ στον Εισαγγελέα, ο 14χρονος που κατηγορείται για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου στο Θεολόγο Μαλεσίνας. Τα δεδομένα από το προηγούμενο 24ωρο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦωτιές στο Θεολόγο: Απόλυτη ανατροπή, «δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς» λέει ο 14χρονος (Video)
Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες
Διαβάστε το στο topontiki.grΦθιώτιδα: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει τώρα ο 14χρονος – Αρνείται την εμπλοκή του σε εμπρησμό
Δεν πέρασαν 24 ώρες και ο 14χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς στον Θεολόγο, αρνείται-πλέον- οποιαδήποτε εμπλοκή με τις φωτιές. Ειδικότερα, συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Φθιώτιδα: «Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς», λέει τώρα ο 14χρονος – Αρνείται την εμπλοκή του σε εμπρησμό
Διαβάστε το στο sinidisi.grΑνατροπή: Αρνείται τώρα τις κατηγορίες για τις φωτιές στον Θεολόγο ο 14χρονος
Μαζί με τους γονείς του οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα ο 14χρονος, κατηγορούμενος για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν μέσα στον Αύγουστο, στο Θεολόγο Μαλεσίνας. Ωστόσο, αν και χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ανήλικος ομολόγησε για 9 πυρκαγιές, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν παραδέχεται τους εμπρησμούς! Σύμφωνα με […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνατροπή με τον 14χρονο στον Θεολόγο: Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο 14χρονος που θεωρείται ύποπτος για τις φωτιές στον Θεολόγο και ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία....
The post Ανατροπή με τον 14χρονο στον Θεολόγο: Δεν έχω κάνει εγώ τους εμπρησμούς appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr