Τελευταία επιθυμία αντιεμβολιάστριας στο Τέξας: Παρακαλώ, να εμβολιαστούν τα παιδιά μου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέξας: Η τελευταία επιθυμία μιας σκεπτικίστριας του εμβολίου ήταν... να εμβολιαστούν τα παιδιά της
Η Λίντια Ροντρίγκες, 42 ετών, πέθανε τη Δευτέρα, δύο εβδομάδες μετά τον σύζυγό της, Λόρενς, 49 ετών, έπειτα από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας
Διαβάστε το στο Στο Τέξας, η τελευταία επιθυμία μιας μητέρας σκεπτικίστριας του εμβολίου: τα παιδιά της να εμβολιαστούν
"Σε παρακαλώ, να βεβαιωθείς ότι τα παιδιά μου θα εμβολιαστούν". Μια Αμερικανίδα αφηγείται την τραγική ιστορία της εξαδέλφης της και του συζύγου της, που ήταν σκεπτικιστές των εμβολίων και πέθαναν από Covid, με διαφορά δύο εβδομάδων, αφήνοντας τα τέσσερα παιδιά τους ορφανά.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ τελευταία επιθυμία μητέρας σκεπτικίστριας του εμβολίου: τα παιδιά της να εμβολιαστούν
“Σε παρακαλώ, να βεβαιωθείς ότι τα παιδιά μου θα εμβολιαστούν”. Μια Αμερικανίδα αφηγείται την τραγική ιστορία της εξαδέλφης της και...
The post Η τελευταία επιθυμία μητέρας σκεπτικίστριας του εμβολίου: τα παιδιά της να εμβολιαστούν appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr