Μιμή Ντενίση: Το τελευταίο γύρισμα για το «Σμύρνη μου αγαπημένη»

11:58 - 20/08/2021

Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Μιμής Ντενίση από το τελευταίο γύρισμα της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Σμύρνη μου αγαπημένη».Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Φάληρο -εκεί όπου στήθηκε από την αρχή η προκυμαία της Σμύρνης, λίγο πριν από την καταστροφή. Μετά από δύο μήνες εντατικής δουλειάς, οι ηθοποιοί είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και απολαύσουν τις τελευταίες ημέρες αυτού του ασυνήθιστου καλοκαιριού.Τώρα τη σκυτάλη αναλαμβάνουν ο σκηνοθέτης και οι υπόλοιποι συντελεστές πίσω από τις κάμαρες, ώστε η ταινία να είναι έτοιμη για την «έξοδό» της στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από το τέλος του χρόνου. Η Μιμή Ντενίση, πρωταγωνίστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά