Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021 – Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος

13:08 - 20/08/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΙΕ/ 32 – 39 – 32 Ο δέ Ιησούς προσκαλεσάμενος τούς μαθητάς αυτού είπε Σπλαγχνίζομαι επί τόν όχλον, ότι ήδη ημέραι τρείς προσμένουσί μοι καί ουκ έχουσι τί φάγωσι καί απολύσαι αυτούς νήστεις ου θέλω, μήποτε εκλυθώσιν εν τή οδώ. 33 καί λέγουσιν αυτώ οι μαθηταί αυτού Πόθεν ημίν εν ερημία άρτοι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σήμερα τιμάται ο Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος

Εβραίος από την Έδεσσα ο Απόστολος Θαδδαίος και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Ο Θαδδαίος, όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σήμερα τιμάται ο Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ευαγγέλιο Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 – Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος. Η Αγία Βάσσα η Μάρτυς και τα τέκνα της. Ο Άγιος Αθανάσιος ο Πατελλάρος ο Καθήμενος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως. Κατά Ματθαίο: Ο χορτασμός των τεσσάρων χιλιάδων. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 – Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σήμερα 21 Αυγούστου τιμάται ο Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος

Εβραίος από την Έδεσσα ο Απόστολος Θαδδαίος και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Το άρθρο Σήμερα 21 Αυγούστου τιμάται ο Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Γιορτή σήμερα 21 Aυγούστου, εορτολόγιο: Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος

Εορτολόγιο: Θαδδαίος. 21 Αυγούστου: Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος – Εβραίος από την Έδεσσα ο Απόστολος Θαδδαίος και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν. Μετά […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο