Μηταράκης ΝΔ: «Η χώρα μας είναι απροσπέλαστη. Δεν θα γίνει πύλη παράτυπων μεταναστών»

16:44 - 21/08/2021

Μηταράκης ΝΔ: «Η χώρα μας είναι απροσπέλαστη. Δεν θα γίνει πύλη παράτυπων μεταναστών» «Δε θα ξαναβιώσουμε το χάος… Η Τουρκία δε θα γίνει πύλη εισόδου, γιατί η χώρα μας είναι απροσπέλαστη» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. «Θα προσληφθούν συνοριοφύλακες τους επόμενες μήνες, αλλά και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μηταράκης: Σε μέγιστη ετοιμότητα στα σύνορα – Δεν θα γίνουμε πύλη παράτυπων μεταναστευτικών ροών

Στη μέγιστη ετοιμότητα στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, βρίσκεται η χώρα, όπως αναφέρει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News». Ο κ. Μηταράκης τονίζει μεταξύ άλλων πως «δεν θέλουμε και δεν θα γίνουμε πύλη εισόδου παράτυπων μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη». Στα κυριότερα... The post Μηταράκης: Σε μέγιστη ετοιμότητα στα σύνορα – Δεν θα γίνουμε πύλη παράτυπων μεταναστευτικών ροών appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή