«Kοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου»
13:12 - 23/08/2021
Η Αντζελίνα Χαλντέντα έγινε ευρέως γνωστή μετά τη συμμετοχή της στο «The Bachelor», όπου και διεκδίκησε την «καρδιά» του Παναγιώτη Βασιλάκου. Η […]
The post «Kοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντζελίνα Χαλντέντα: «Kοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκαλα μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», παραχώρησε η Αντζελίνα Χαλντέντα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκάρει η Αντζελίνα Χαλντέντα του Bachelor: «Kοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου» (vid)
«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντζελίνα Χαλντέντα: Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι είχα μόνο κόκαλα. Έβαλα τα κλάματα
Στο «Καλοκαίρι #not» και την Πένυ Καβέτσου μίλησε η Αντζελίνα Χαλντέντα, η παίκτρια του Bachelor που ξεχώρισε. Η παίκτρια μίλησε και απάντησε στις φήμες ότι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντζελίνα Χαλντέντα: Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι είχα μόνο κόκαλα. Έβαλα τα κλάματα
Διαβάστε το στο spoilersΑντζελίνα Χαλντέντα: «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι είχα μόνο κόκαλα…»
Η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά που έχασε, ενώ αποκάλυψε πως βρέθηκε ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία. «Έπαιρνα πολλά μηνύματα που μου έλεγαν πως δεν βλέπομαι. Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται άσχημα για μένα άρχισαν να λέω όχι. Η συνέχεια στο fthis.gr
The post Αντζελίνα Χαλντέντα: «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι είχα μόνο κόκαλα…» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr