Κατερίνα Καινούργιου: Για πρώτη φορά χωρίς εξτένσιον - Έτσι είναι κανονικά τα μαλλιά της

16:12 - 24/08/2021

Ποζάροντας με τα φυσικά μαλλιά της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιάζει με άλλον άνθρωπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου – Δείτε την χωρίς τρέσες, extensions και μακιγιάζ

Ποζάροντας με τα φυσικά μαλλιά της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιάζει με άλλον άνθρωπο.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Για πρώτη φορά χωρίς εξτένσιον - Έτσι είναι κανονικά τα μαλλιά της

Ποζάροντας με τα φυσικά μαλλιά της, η παρουσιάστρια μοιάζει με ... άλλον άνθρωπο!

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώτη φορά με βλέπετε έτσι, αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά»

Από τον Alpha θα βλέπουμε τη νέα σεζόν την Κατερίνα Καινούργιου κι οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή είναι […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώτη φορά με βλέπετε έτσι, αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Πρώτη φορά με βλέπετε έτσι, αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά"

"Ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλαγή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε την πρώτη φορά χωρίς τα extensions της – Βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου μετρά αντίστροφα πια για την τηλεοπτική της επιστροφή. «Με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό -ναι, και αγωνία, από αυτή τη δημιουργική που σου φέρνει πεταλούδες στο στομάχι-, περιμένω τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε, γιατί μου λείψατε πολύ αυτό το καλοκαίρι», έγραψε η ίδια λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha. Η επιστροφή της στα […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε την πρώτη φορά χωρίς τα extensions της – Βίντεο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις