Ιβάνοβιτς: «Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα»

21:41 - 15/10/2019

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην αμυντική προσήλωση της Μπεσικτάς στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ έδωσε χαρακτηριστική απάντηση σε ερώτηση για το αν του λείπει η Euroleague. «Είναι μια σπουδαία νίκη και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Γενικά, είχαμε καλή παρουσία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα μας γενικά ήταν καλή. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία στην τελευταία περίοδο. Για το σημείο που βρισκόμαστε και για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη τη σεζόν, ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι η ομάδα μου έδειξε τον χαρακτήρα της στα τελευταία πέντε λεπτά. Το μπάσκετ διαρκεί 40 λεπτά, ποτέ δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θα δεις στον αγώνα. Στην άμυνα γενικώς ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με τ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιβάνοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα...»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την εικόνα της Μπεσίκτας κόντρα στον ΠΑΟΚ και ακόμη περισσότερο με το γεγονός πως ξεκίνησαν με νίκη στο BCL, εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.  «Είναι μια σπουδαία νίκη και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Γενικά, είχαμε καλή παρουσία αλλά δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα μας γενικά ήταν καλή. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία στην τελευταία περίοδο. Για το σημείο που βρισκόμαστε και για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη τη σεζόν, ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι η ομάδα μου έδειξε τον χαρακτήρα της στα τελευταία πέντε λεπτά. Το μπάσκετ διαρκεί 40 λεπτά, ποτέ δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θα δεις στον αγώνα. Στην άμυνα γενικώς ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με την

Διαβάστε το στο novasports.gr

Ιβάνοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο προπονητής της Μπεσίκτας μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στην τελευταία περίοδο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)