Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά – “Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια…”

12:18 - 17/12/2019

Την τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η πρωινή της παρέα […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά – “Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια…” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά: «Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως "θες δουλειά"» (βίντεο)

«Ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική - Θυμάμαι να κλαίω. Να κλαίω συνέχεια».. «Δεν με ήθελε με τίποτα».

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου για Κορομηλά: «Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια…»

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει στην Ρούλα Κορομηλά

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στην Ρούλα Κορομηλά

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Ρούλα Κορομηλά «Το πόσο κλάμα έχω ρίξει…»

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Ρούλα Κορομηλά: “Θυμάμαι να κλαίω… μου έλεγε: Δεν κάνεις, δεν μπορείς”

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου  έπειτα  και τα όσα είπε για την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. The post Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Ρούλα Κορομηλά: “Θυμάμαι να κλαίω… μου έλεγε: Δεν κάνεις, δεν μπορείς” appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά: Θυμάμαι να κλαίω. Να κλαίω συνέχεια

Την τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Η παρουσιάστρια του OPEN επέλεξε, δε, να εστιάσει στο κομμάτι που αφορούσε την ίδια και την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.“Με την

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» τη Ρούλα Κορομηλά: «Μου έλεγε συνέχεια ότι δεν θα τα καταφέρω» (βίντεο)

Την τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Η παρουσιάστρια του OPEN επέλεξε, δε, να εστιάσει στο κομμάτι που αφορούσε την ίδια και την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. “Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του “Δέστε τους”, ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. “Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα” πρόσθεσε. “Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορεία μου συνέχεια άκου

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά – “Με έκανε να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια…”

Την τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Η παρουσιάστρια του OPEN επέλεξε, δε, να εστιάσει στο κομμάτι που αφορούσε την ίδια και την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. “Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η απάντηση της Κατερίνας Κανούργιου στην κριτική της Ρούλας Κορομηλά: Δεν με ήθελε με τίποτα...Έκλαιγα συνέχεια...

Η Ρούλα Κορομηλά, παραχώρησε χθες  μια συνέντευξη  στον Νίκο Χατζηνικολάου και  μίλησε για όλους και για όλα.  Μεταξύ άλλων σχολίασε και αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα. "Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση τότε με την Κατερίνα, γιατί αν την δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ό,τι είναι όπως βγαίνει τώρα.... Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα....", είπε...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Θυμάμαι να κλαίω συνέχεια" (video)

"Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο