Τούρκοι διακινητές μας φέρνουν εκατοντάδες παράτυπους μετανάστες στον Έβρο

15:40 - 25/08/2021

Τούρκοι διακινητές μας φέρνουν εκατοντάδες παράτυπους μετανάστες στον Έβρο Επίσπευση της πρόσληψης των 250 Συνοριοφυλάκων στον Έβρο, εκεί που εντοπίζεται και το σοβαρό πρόβλημα Ακατάπαυστη είναι η είσοδος παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας, κυρίως από τα βόρεια σύνορά μας. Με οδηγούς Τούρκους διακινητές μπαίνουν στον Έβρο, διασχίζοντας το ποτάμι και τα δύσβατα μονοπάτια, στα σύνορα με Τουρκία και Βουλγαρία. Αποκαλυπτικό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές με συνολικά 11 μη νόμιμους μετανάστες στον Έβρο

Συνελήφθησαν χθες (25-8-2021), στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στον Έβρο (μεταξύ Λουτρών και Αισύμης), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον ένα διακινητή, διότι τον […]

Διαβάστε το στο evros24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή