Δ.Γάκης: «Πώς γίνεται ο εμβολιασμένος να μολύνεται και να είναι προστατευμένος; - Διαφορετικό Covid μεταδίδει;»

07:04 - 26/08/2021

Εύλογα ερωτήματα σχετικά με τους ισχυρισμούς των «ειδικών» της κυβέρνησης πως οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν, αλλά δεν νοσούν βαριά έθεσε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.  «Οταν ακούω να λέγεται, ότι ναι μεν οι εμβολιασμένοι μολύνονται αλλά κινδυνεύουν λιγότερο, τότε...  Ανακρίβειες και σκοπιμότητες περιμένω από τους πολιτικούς αλλά όχι από γιατρούς… Επειδή , ο εγκέφαλος μου αδυνατεί να κατανοήσει το ανωτέρω , θα παρακαλούσα να μου εξηγήσετε , αγαπητοί συνάδελφοι, ώστε να καταλάβω και εγώ: 1. Πως γίνεται να μολύνεσαι αλλά να , παράλληλα να έχεις έχεις προστασία; 2. Ο στόχος των εμβολίων είναι η δημιουργία εξουδετερωτικών αντισωμάτων , που όπως ισχυρίζεστε είνα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις