Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο okmag.gr: «Είμαι υπέρ του όρου “γυναικοκτονία” γιατί το πιο αδύναμο μέρος μιας οικογένειας είναι το θηλυκό»

12:04 - 26/08/2021

Μετά από ένα διάλειμμα ξεκούρασης στα Κύθηρα, ο Αιμίλιος Χειλάκης επέστρεψε στην Αθήνα για να ενσαρκώσει στο Ηρώδειο, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Αυγούστου, τον ρόλο του Ιάγου στο έργο «Οθέλλος». Κάπου ενδιάμεσα μίλησε με το okmag.gr για το έργο που έχει ανεβάσει ξανά πριν από 15 χρόνια, για τη σύζυγο του Αθηνά Μαξίμου, τη θέση της […] The post Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο okmag.gr: «Είμαι υπέρ του όρου “γυναικοκτονία” γιατί το πιο αδύναμο μέρος μιας οικογένειας είναι το θηλυκό» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμίλιος Χειλάκης – «Εγώ είμαι υπέρ του όρου «γυναικοκτονία» γιατί το πιο αδύναμο μέρος μιας οικογένειας είναι το θηλυκό»

Μετά από ένα διάλειμμα ξεκούρασης στα Κύθηρα, ο Αιμίλιος Χειλάκης επέστρεψε στην Αθήνα για να ενσαρκώσει στο Ηρώδειο, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Αυγούστου, τον ρόλο του Ιάγου στο έργο «Οθέλλος

Διαβάστε το στο

Αιμίλιος Χειλάκης: Είμαι υπέρ του όρου γυναικοκτονία! Στην κοινωνία το θηλυκό είναι ακόμη…

Δημοσιεύθηκε: 26 Αυγούστου 2021 16:10 Μετά από ένα διάλειμμα ξεκούρασης στα Κύθηρα, ο Αιμίλιος Χειλάκης επέστρεψε στην Αθήνα. Για να ενσαρκώσει στο Ηρώδειο, Πέμπτη 26... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης: Είμαι υπέρ του όρου γυναικοκτονία! Στην κοινωνία το θηλυκό είναι ακόμη…

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»