Θετική στον Covid η εμβολιασμένη Κένιν

16:20 - 26/08/2021

Άλλο ένα μεγάλο όνομα του παγκοσμίου τένις δεν θα δώσει το «παρών» στο US Open (30/8). O λόγος για τη Σοφία Κένιν, Νο.5 στον κόσμο, που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, παρότι είναι εμβολιασμένη. «Σας γράφω για να ανακοινώσω άσχημα νέα», έγραψε στα social media η 22χρονη Αμερικανίδα. «Πρόσφαταείχα ένα θετικό τεστ στην Covid-19. Ευτυχώς, είμαι […] The post Θετική στον Covid η εμβολιασμένη Κένιν appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κοροναϊό εμβολιασμένη τενίστρια

Άλλο ένα μεγάλο όνομα του γυναικείου παγκόσμιου τένις δεν θα δώσει το παρόν στο US Open, καθώς εμφανίστηκε θετική στον κοροναϊό, παρά το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί

Διαβάστε το στο

Θετική στον κορωνοϊό εμβολιασμένη τενίστρια

Άλλο ένα μεγάλο όνομα του γυναικείου παγκόσμιου τένις δεν θα δώσει το παρόν στο US Open, καθώς εμφανίστηκε θετική στον κοροναϊό, παρά το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί

Διαβάστε το στο tovima

Ψεκασμένοι VS Εμβολιασμένοι;

Του   Γιάννη   Παπαμιχαήλ   (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !)  τ. Καθηγητή Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου    Το να αποκαλέσει κανείς τις αξίες [...] The post Ψεκασμένοι VS Εμβολιασμένοι; appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Θετική στον Covid εμβολιασμένη τενίστρια

Άλλο ένα μεγάλο όνομα του γυναικείου παγκόσμιου τένις δεν θα δώσει το παρόν στο US Open, καθώς εμφανίστηκε θετική στον κορονοϊό, παρά το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)