Ερντογάν: Εισέβαλα στη Συρία γιατί δεν πήρα χρήματα

14:24 - 17/12/2019

Κυνική παραδοχή Ερντογάν από το βήμα του Παγκοσμίου Φόρουμ για τους Πρόσφυγες που διεξάγεται στην Γενεύη, αφού συνέδεσε την εισβολή με την χρηματοδότηση της ΕΕ. Ο Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε την επανεγκατάσταση ενός εκατομμυρίου Σύρων προσφύγων σε «ειρηνευτική ζώνη» στο βόρειο τμήμα της Συρίας, σε εθελούσια βάση, αλλά σε «πολύ μικρό χρονικό διάστημα». Από το βήμα […] The post Ερντογάν: Εισέβαλα στη Συρία γιατί δεν πήρα χρήματα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερντογάν : Εισβάλαμε στη Συρία γιατί η ΕΕ δεν μας έδωσε χρήματα για τους πρόσφυγες

Κυνική παραδοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα του Παγκοσμίου Φόρουμ για τους Πρόσφυγες που διεξάγεται στην Γενεύη, με τον τούρκο πρόεδρο να μην διστάζει ακόμα και να συνδέσει την εισβολή στη Συρία με την χρηματοδότηση της ΕΕ

Διαβάστε το στο

Ερντογάν: Εισέβαλα στη Συρία γιατί η ΕΕ δεν μου έδωσε χρήματα για τους πρόσφυγες

Ο Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε την επανεγκατάσταση ενός εκατομμυρίου Σύρων προσφύγων σε «ειρηνευτική ζώνη» στο βόρειο τμήμα της Συρίας, σε εθελούσια βάση, αλλά σε «πολύ μικρό χρονικό διάστημα». Από το βήμα του Παγκοσμίου Φόρουμ για τους Πρόσφυγες στην Γενεύη, ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε: «Πρέπει να βρούμε μία φόρμουλα για να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες που ταξίδεψαν […] The post Ερντογάν: Εισέβαλα στη Συρία γιατί η ΕΕ δεν μου έδωσε χρήματα για τους πρόσφυγες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Απίστευτη τοποθέτηση Ερντογάν: «Εισβάλλαμε στη Συρία επειδή δεν μας έδωσε αρκετά χρήματα η Ε.Ε.!»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε την επανεγκατάσταση ενός εκατομμυρίου Σύρων προσφύγων σε «ειρηνευτική ζώνη» στο βόρειο τμήμα της Συρίας, σε εθελούσια βάση, αλλά σε «πολύ μικρό χρονικό διάστημα». The post Απίστευτη τοποθέτηση Ερντογάν: «Εισβάλλαμε στη Συρία επειδή δεν μας έδωσε αρκετά χρήματα η Ε.Ε.!» appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ερντογάν: Εισέβαλα στη Συρία γιατί η ΕΕ δεν μου έδωσε χρήματα για τους πρόσφυγες

Κυνική παραδοχή Ερντογάν από το βήμα του Παγκοσμίου Φόρουμ για τους Πρόσφυγες που διεξάγεται στην Γενεύη, αφού συνέδεσε την εισβολή με την χρηματοδότηση της ΕΕ. Ο Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε την επανεγκατάσταση ενός εκατομμυρίου Σύρων προσφύγων σε «ειρηνευτική ζώνη» στο βόρειο τμήμα της Συρίας, σε εθελούσια βάση, αλλά σε «πολύ μικρό... The post Ερντογάν: Εισέβαλα στη Συρία γιατί η ΕΕ δεν μου έδωσε χρήματα για τους πρόσφυγες appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ερντογάν: Εισβάλλαμε στη Συρία αφού η ΕΕ δεν μας υποστήριξε οικονομικά

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος. The post Ερντογάν: Εισβάλλαμε στη Συρία αφού η ΕΕ δεν μας υποστήριξε οικονομικά appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Ερντογάν: Εισβάλουμε στην Συρία επειδή η ΕΕ δεν μας έδωσε χρήματα για τους πρόσφυγες

Η Δύση μας πρότεινε να βυθίσουμε πλοία με μετανάστες

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ερντογάν: Μπήκαμε στη Συρία επειδή δε λάβαμε όσα χρήματα περιμέναμε για τους πρόσφυγες

Την επανεγκατάσταση ενός εκατομμυρίου Σύρων προσφύγων σε «ειρηνευτική ζώνη» στο βόρειο τμήμα της Συρίας πρότεινε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ…

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι