Κέρκυρα: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν... αναγνώρισε τον Χατζηδάκη - "Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με"

11:32 - 27/08/2021

Ο Κωστής Χατζηδάκης με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε ότι υπάλληλος στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα δεν τον αναγνώρισε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη στην Κέρκυρα -«Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Το απίστευτο περιστατικό με τον υπουργό να… ξαφνιάζει τον υπάλληλο

Διαβάστε το στο

Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη στην Κέρκυρα -«Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΕΦΚΑ Κέρκυρας: Υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον Κ. Χατζηδάκη- «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, όταν εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον γκισέ του Οργανισμού, ο οποίος δεν πίστεψε ότι πρόκειται πραγματικά για τον υπουργό. «Καλημέρα, είμαι ο υπουργός», είπε στον υπάλληλο και εκείνος του απάντησε «έλα τώρα, τι είναι αυτά;». «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

«Πιστέψτε με, είμαι ο υπουργός»: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα.

Διαβάστε το στο real.gr

«Πιστέψτε με, είμαι ο υπουργός»: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη

Ενα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα. O Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ. Ο υπουργός Εργασίας έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ και σε ανάρτησή του ανέφερε ότι ο υπάλληλος  δεν τον αναγνώρισε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. «Καλημέρα, είμαι […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη στο ΕΦΚΑ Κέρκυρας – «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Η ανάρτηση του υπουργού

Διαβάστε το στο news.gr

Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν... αναγνώρισε τον Χατζηδάκη - "Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με"

Ένα τραγελαφικό σκηνικό διαδραματίστηκε στον υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα με την υπάλληλο στο γκισέ να μην αναγνωρίζει τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη.Ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ και έκανε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Χατζηδάκης: Ο διάλογός του με υπάλληλο του ΕΦΚΑ Κερκύρας που… δεν τον αναγνώρισε – «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Ο υπουργός Εργασίας βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ και αποφάσισε να κάνει μια απροειδοποίηση επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας Την… πειθώ του χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο Κωστής Χατζηδάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, αφού ο υπάλληλος εκεί δεν τον αναγνώρισε με τη μάσκα ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κέρκυρα: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη

Κέρκυρα: Ένα τρομερό σκηνικό διαδραματίστηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, με υπάλληλο να μην αναγνωρίζει τον Κωστή Χατζηδάκη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη

"Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με"!

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον Χατζηδάκη στην Κέρκυρα

«Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις