«Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»! Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν… αναγνώρισε τον Χατζηδάκη

12:14 - 27/08/2021

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε ο υπουργός Εργασίας κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα το πρωί της Πέμπτης, καθώς ο υπάλληλος όχι μόνο δεν τον αναγνώριζε, αλλά προς στιγμήν δεν… άλλαζε και γνώμη. «Καλημέρα, είμαι ο υπουργός» είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα... Source

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καλημέρα είμαι ο υπουργός»-«Έλα τώρα τι είναι αυτά;»: Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν πίστευε ότι ο Χατζηδάκης είναι υπουργός

Όμως εκεί ο υπάλληλος που συνάντησε δεν τον αναγνώρισε και χρειάστηκε ο κ. Χατζηδάκης να επιμείνει προκειμένου να τον πείσει ότι είναι ο υπουργός. Το απίστευτο περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος ο υπουργός μέσα από ανάρτησή του στο facebook. «Καλημέρα είμαι ο υπουργός» είπε στον υπάλληλο ο κ. Χατζηδάκης και εκείνος του απάντησε «Έλα τώρα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα δεν αναγνώρισε τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

Ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα δεν αναγνώρισε τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης περιγράφει πως δεν τον αναγνώρισε υπάλληλος του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα αλλά και την κατάσταση που επικρατεί και όχι με μελανά χρώματα αλλά το αντίθετο. Όλη η ανάρτηση του υπουργού, Κωστή Χατζηδάκη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ