Ο Βαγγέλης Γερμανός για το πρόβλημα υγείας του – “Μπορούσα να πεθάνω άνετα”
14:48 - 17/12/2019
Στην κάμερα της εκπομπής, “Μεσημέρι” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου μίλησε ο Βαγγέλης Γερμανός. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε […]
The post Ο Βαγγέλης Γερμανός για το πρόβλημα υγείας του – “Μπορούσα να πεθάνω άνετα” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαγγέλης Γερμανός: «Μπορούσα να πεθάνω άνετα» (vid)
Ο Βαγγέλης Γερμανός βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής, “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου.
The post Βαγγέλης Γερμανός: «Μπορούσα να πεθάνω άνετα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΒαγγέλης Γερμανός: «Μπορούσα να πεθάνω άνετα» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε ο Βαγγέλης Γερμανός. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του αλλά και το επίπεδο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
“Ποτέ δεν έχω ακολουθήσει συγκεκριμένη νόρμα στη ζωή μου. Εκείνο που προσπάθησα, από ένα σημείο και έπειτα, όταν κατάλαβα τι είναι πραγματικά ουσιώδες στη ζωή είναι να μην πονέσω κανέναν άνθρωπο” σημείωσε χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε το zappit.gr.
“Από τη δουλειά μου έβγαλα όσα χρήματα χρειαζόμουν” ομολόγησε, επίσης, ο Βαγγέλης Γερμανός. “Εκεί σταματάω”.
“Παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία αλλά δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του γάμου. Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Λόγο έχεις να
Διαβάστε το στο topontiki.grΒαγγέλης Γερμανός: Μπορούσα να πεθάνω άνετα - Ευτυχώς τη σκαπούλαρα
Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε στην κάμερα “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του
Δεν φοβήθηκα, ήμουν ναρκωμένος δεν καταλάβαινα τίποτα. Μπορούσα να πεθάνω άνετα....
Δείτε ΕΔΩ τα όσα εξομολογήθηκε
Διαβάστε το στο madata.gr