Συγκλονίζει ο Γιώργος Ηλιόπουλος – «Από ένα σημείο και μετά είχε αλλάξει το πρόσωπό του»
23:02 - 27/08/2021
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εξομολογήθηκε όσα έζησε δίπλα στον πατέρα του, που είχε τη νόσο του Αλτσχάιμερ, στο Hello! και στον […]
The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Ηλιόπουλος – «Από ένα σημείο και μετά είχε αλλάξει το πρόσωπό του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Γιώργος Ηλιόπουλος μιλώντας για τον πατέρα του
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ, προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Hello!». Ο πατέρας σου έφυγε από Αλτσχάιμερ. Την ημέρα της κηδείας του, ο παραγωγός σου σου ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει στο θέατρο το έργο που είχες γράψει για έναν άνθρωπο που βίωνε την ασθένεια. Ο παραγωγός μου, ο δάσκαλός μου, Κώστας Καζάκος, που είναι άνθρωπος ζωής για εμένα, μου τηλεφώνησε στην κηδεία του πατέρα μου και μου είπε ότι θέλει να κάνουμε αυτό το έργο. Το εξέλαβα ως σημάδι. Όταν τελείωσα την σχολή μου, ήταν όνειρό μου να παίξω μαζί του, πόσο μάλλον σε δικό μου έργο. Το «Μαύρο Κουτί» παιζόταν για δύο χρόνια και ο Καζάκο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ συγκλονιστικη εξομολογηση του Γιώργου Ηλιοπούλου – Από ένα σημείο και μετά είχε αλλάξει το πρόσωπό του
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ, προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Hello!». Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η συγκλονιστικη εξομολογηση του Γιώργου Ηλιοπούλου – Από ένα σημείο και μετά είχε αλλάξει το πρόσωπό του
Διαβάστε το στο spoilers