«Το πιο οδυνηρό ταξίδι της ζωής μου»: Αφγανός δημοσιογράφος μιλά για την διαφυγή από την χώρα του

01:22 - 28/08/2021

Ο Αφγανός δημοσιογράφος Μπιλάλ Σαρούαρι ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 βοηθώντας στην δημοσιογραφική κάλυψη των αμερικανικών βομβαρδισμών στο Αφγανιστάν…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφγανιστάν: «Το πιο οδυνηρό ταξίδι της ζωής μου» – Η ανατριχιαστική περιγραφή του δημοσιογράφου Μπιλάλ Σαρούαρι

Ο Αφγανός δημοσιογράφος Μπιλάλ Σαρούαρι ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 βοηθώντας στην δημοσιογραφική κάλυψη των αμερικανικών βομβαρδισμών στο Αφγανιστάν και την επακόλουθη πτώση των Ταλιμπάν. Ποτέ στα είκοσι χρόνια από τότε δεν φανταζόταν ότι η Καμπούλ θα έπεφτε ξανά στα χέρια της ισλαμιστικής μαχητικής οργάνωσης, είπε. Υπό τον φόβο αντιποίνων αυτός και η οικογένειά ... Περισσότερα To άρθρο Αφγανιστάν: «Το πιο οδυνηρό ταξίδι της ζωής μου» – Η ανατριχιαστική περιγραφή του δημοσιογράφου Μπιλάλ Σαρούαρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

«Το πιο οδυνηρό ταξίδι της ζωής μου»: Αφγανός δημοσιογράφος μιλά για τη διαφυγή από τη χώρα του

Ο Αφγανός δημοσιογράφος Μπιλάλ Σαρούαρι ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 βοηθώντας στην δημοσιογραφική κάλυψη των αμερικανικών βομβαρδισμών...

Διαβάστε το στο Zougla

«Το πιο οδυνηρό ταξίδι της ζωής μου»: Ο Αφγανός δημοσιογράφος Μπιλάλ Σαρούαρι μιλά για την διαφυγή του

Ο Αφγανός δημοσιογράφος Μπιλάλ Σαρούαρι ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 βοηθώντας στην δημοσιογραφική κάλυψη των αμερικανικών βομβαρδισμών στο Αφγανιστάν και την επακόλουθη πτώση των Ταλιμπάν. Ποτέ στα είκοσι χρόνια από τότε δεν φανταζόταν ότι η Καμπούλ θα έπεφτε ξανά στα χέρια της ισλαμιστικής μαχητικής οργάνωσης, είπε. Υπό τον φόβο αντιποίνων αυτός και η οικογένειά […] The post  «Το πιο οδυνηρό ταξίδι της ζωής μου»: Ο Αφγανός δημοσιογράφος Μπιλάλ Σαρούαρι μιλά για την διαφυγή του appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες