Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτηση

21:34 - 28/08/2021

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται σε βαρύ πένθος από την μέρα που έχασε την αγαπημένη της μητέρα To άρθρο Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο...

«Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω», αναφέρει η δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο

Μαρία Μενούνος – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη στιγμή που η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε νέα φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, αγκαλιά με τη μαμά της

Διαβάστε το στο

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο

H Μαρία Μενούνος, εδώ και αρκετό καιρό βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα χτυπημένη από καρκίνο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει η ανάρτηση για τη στιγμή που η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο πριν πέντε χρόνια

Πριν από μερικούς μήνες η Μαρία Μενούνος έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο. Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται στιγμές από την ιδιωτική της ζωή. Σαν χθες πριν από πέντε χρόνια η μητέρα της είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο τέταρτου σταδίου. Έκτοτε, ήταν πάντα στο πλευρό της. Χθες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο...

"Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω", αναφέρει η ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαρία Μενούνος: H ανάρτηση της για τη στιγμή που η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την μεγάλη απώλεια της μητέρας της η οποία σαν χθες είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο τέταρτου σταδίου. Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την Λίτσα Μενούνος από τη δύσκολη αυτή περίοδο. «Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από […] The post Μαρία Μενούνος: H ανάρτηση της για τη στιγμή που η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της