Σκληρά λόγια από Μάρεϊ: «Έχασα τον σεβασμό μου για τον Τσιτσιπά» - Η απάντηση του Στέφανου

09:56 - 31/08/2021

Σκληρά λόγια από Μάρεϊ: «Έχασα τον σεβασμό μου για τον Τσιτσιπά» - Η απάντηση του Στέφανου 31/08/2021 Ενοχλημένος από τις συνεχείς διακοπές του αγώνα που προκάλεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τον χρόνο παραμονής του στα αποδυτήρια στο toilet break εμφανίστηκε ο Άντι Μάρεϊ, μετά την επικράτηση του Έλληνα πρωταθλητή με 3-2 σετ στον 1ο γύρο του US Open. «Μίλησα στην ομάδα μου πριν το ματς και είπαμε να το περιμένω αυτό, να είμαι προετοιμασμένος αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε», ανέφερε αρχικά ο Σκοτσέζος και πρόσθεσε: «Αυτό, λοιπόν, έκανα. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να σταματήσεις αυτό που σε επηρεάζει σωματικά. Όταν παίζεις ένας σκληρό ματς σ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

US Open: «Έχασα τον σεβασμό μου για τον Τσιτσιπά» λέει ο Μάρεϊ

Έξαλλος με την στάση του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά την ήττα του στον 1ο γύρο του US Open, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Άντι Μάρεϊ. Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο Μάρεϊ «τα έβαλε» με τον Στέφανο για τις δύο διακοπές που ζήτησε ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους ματς και μάλιστα σε […] The post US Open: «Έχασα τον σεβασμό μου για τον Τσιτσιπά» λέει ο Μάρεϊ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

US Open: «Έχασα τον σεβασμό μου για τον Τσιτσιπά» λέει ο Μάρεϊ

Έξαλλος με την στάση του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά την ήττα του στον 1ο γύρο του US Open, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Άντι Μάρεϊ.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

US Open – «Μάχη» και μετά τον αγώνα – Μάρεϊ: «Έχασα τον σεβασμό μου γι’ αυτόν» – Τσιτσιπάς: Δεν παραβίασα κανέναν κανονισμό

Έξαλλος με την στάση του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά την ήττα του στον 1ο γύρο του US Open, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Άντι Μάρεϊ. Ο Μάρεϊ «τα έβαλε» με τον Στέφανο για τις δύο διακοπές που ζήτησε ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους ματς και μάλιστα σε «κρίσιμα» σημεία του αγώνα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Μάλιστα ο Σκωτσέζος τενίστας […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)