Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό: «Ολα γίνονται για τα λεφτά, είμαι αθώος θα το δείτε»

12:20 - 31/08/2021

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε κι έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο για να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είπε ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων. Την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεμέδο στις κάμερες: «Όλα γίνονται για τα λεφτά επειδή είμαι ποδοσφαιριστής»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή φώναξε στις κάμερες ότι είναι αθώος Προθεσμία για να απολογηθεί στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9) πήρε από τον ανακριτή ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό. Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος κινδυνεύει με βαριά ποινή σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι […] The post Σεμέδο στις κάμερες: «Όλα γίνονται για τα λεφτά επειδή είμαι ποδοσφαιριστής» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό: Όλα γίνονται για τα λεφτά, είμαι αθώος – Νέα προθεσμία για απολογία την Πέμπτη

«Όλα γίνονται για τα λεφτά» φώναξε εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Σεμέδο: «Όλα γίνονται για τα λεφτά, είμαι αθώος θα το δείτε»! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί Το άρθρο Σεμέδο: «Όλα γίνονται για τα λεφτά, είμαι αθώος θα το δείτε»! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σεμέδο: Όλα γίνονται για τα λεφτά – Έλαβε νέα προθεσμία

Lamianow.gr Σεμέδο: Όλα γίνονται για τα λεφτά – Έλαβε νέα προθεσμία Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη στις 13:00 «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά», φώναξε εξερχόμενος του […] Σεμέδο: Όλα γίνονται για τα λεφτά – Έλαβε νέα προθεσμία Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”