Big Brother: Έξαλλος ο Στηβ Μιλάτος – «Μου έχει γυρίσει το μάτι»

21:40 - 31/08/2021

Εκνευρισμένος είναι ο Στηβ Μιλάτος στο Big Brother με τον Κώστα Στυλιανάκη, αφού θεωρεί ότι έχει αλλάξει στάση απέναντί του. […] The post Big Brother: Έξαλλος ο Στηβ Μιλάτος – «Μου έχει γυρίσει το μάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother 2: Εκνευρίστηκε ο Στηβ Μιλάτος και νιώθει να του «έχει γυρίσει το μάτι»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φάνηκε ο Στηβ Μιλάτος στο επεισόδιο του Big Brother που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ο παίκτης φαίνεται να έχει ενοχληθεί με την συμπεριφορά του Κώστα Στυλιανάκη καθώς θεωρεί ότι έχει αλλάξει στάση απέναντι του. Μάλιστα, ο Στηβ Μιλάτος κάποια στιγμή, σε συζήτηση με τους συμπαίκτες του ανέφερε πως του έχει «γυρίσει το μάτι». «Αν δεν μου γυρίσει το μάτι λίγο ακόμα, θα δεις από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Ξέρει αυτό το άτομο τι μου έχει κάνει, το έχω πει και στην μούρη του. Ο Κώστας δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ήταν αρχικά καλά και μετά στραβά. Μου είπε ότι δεν έχει κάτι μαζί μου αλλά είναι θέματα δικά του και στην συνέχεια τα είχε με όλους καλά κι έγινε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εκνευρισμένος είναι ο Στηβ Μιλάτος στο Big Brother: «Μου έχει γυρίσει το μάτι»

Δεν έκρυψε τον θυμό του ο Στηβ Μιλάτος στο Big Brother για τον Κώστα Στυλιανάκη, αφού θεωρεί ότι έχει αλλάξει στάση απέναντί του. Ο Στηβ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο