Διδυμότειχο: Σε οδό Ελένης Τοπαλούδη μετονομάζεται η οδός Βασ. Γεωργίου

22:18 - 31/08/2021

Διδυμότειχο: Σε οδό Ελένης Τοπαλούδη μετονομάζεται η οδός Βασ. Γεωργίου Σε οδό Ελένης Τοπαλούδη αναμένεται να μετονομαστεί η κεντρική οδός Βασ. Γεωργίου, η οποία ξεκινάει από το νέα γέφυρα Ερυθροποτάμου, διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος του Διδυμοτείχου και καταλήγει ως την διασταύρωση του Δημαρχείου με τον πεζόδρομο της Ε.Βενιζέλου. Η απόφαση αυτή αναμένεται να παρθεί στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκίνηση στο Διδυμότειχο: Σε οδό «Ελένης Τοπαλούδη» μετονομάζεται η κεντρική οδός «Βασ. Γεωργίου»

Συγκίνηση στο Διδυμότειχο με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μετονομαστεί σε οδό Ελένης Τοπαλούδη η κεντρική οδός Βασ. Γεωργίου. Η εν λόγω οδός ξεκινάει από τη νέα γέφυρα Ερυθροποτάμου, διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος του Διδυμοτείχου και καταλήγει ως την διασταύρωση του Δημαρχείου με τον πεζόδρομο της Ε.Βενιζέλου. Η συγκεκριμένη απόφαση πρόκειται να ληφθεί στο […] The post Συγκίνηση στο Διδυμότειχο: Σε οδό «Ελένης Τοπαλούδη» μετονομάζεται η κεντρική οδός «Βασ. Γεωργίου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή