H Σοφία Βογιατζάκη εξομολογείται: “Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί”
09:24 - 01/09/2021
Η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού και αποκάλυψε την επιθυμία της
To άρθρο H Σοφία Βογιατζάκη εξομολογείται: “Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη: Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος αλλά θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί
«Ζευγάρια φιλικά μου, προσπαθούν χρόνια και τους αντιμετωπίζουν λες και είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του πλανήτη»
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος αλλά θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί
Την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός όπως λέει ποτέ δεν θέλησε να αποκτήσει το δικό της βιολογικό παιδί και αν η διαδικασία υιοθεσίας δεν ήταν τόσο δύσκολη και απαιτητική θα ήθελε τώρα να υιοθετήσει. Παιδί θα ήθελες να κάνεις; Όχι, δεν θέλησα ποτέ. Δεν το […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος αλλά θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΣοφία Βογιατζάκη – «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»
H Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί και τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται κανείς αντιμέτωπος όταν αποφασίσει να υιοθετήσει
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν έκανα παιδί αλλά θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω»
«Δεν έκανα παιδί στην ηλικία που μπορούσα, οπότε δε θα το κάνω και τώρα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣοφία Βογιατζάκη: Δεν έκανα παιδί αλλά θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω
1 Σεπτεμβρίου 2021 14:44 Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν θέλησε ποτέ να «διαιωνίσει το είδος» αλλά εξέφρασε την επιθυμία της για υιοθεσία Την επιθυμία της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Βογιατζάκη: Δεν έκανα παιδί αλλά θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω
Διαβάστε το στο spoilersΣοφία Βογιατζάκη: Θα ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά είναι δύσκολο
Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή.Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επιθυμία να γίνει μητέρα. «Όχι, δεν θέλησα ποτέ να κάνω παιδί. Δεν το έκανα στην ηλικία που μπορούσα οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, όλα τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου, τα παιδιά των φίλων μου, τα παιδιά όλου του κόσμου. Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος, δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά αν είσαι μόνη σου και ανύπαντρη. Εδώ ζευγάρια
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣοφία Βογιατζάκη: «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»
H ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί και τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται κανείς αντιμέτωπος όταν αποφασίσει να υιοθετήσει
Διαβάστε το στο patrasevents.gr