Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για πρώτη φορά με την κόρη της Κωνσταντίνα: «Το παιδάκι μου!»

12:12 - 01/09/2021

Μια μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές επεφύλασσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή της, λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο […] The post Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για πρώτη φορά με την κόρη της Κωνσταντίνα: «Το παιδάκι μου!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την κόρη της, Κωνσταντίνα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την κόρη της στο πλατό. Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές της εκπομπής, Ώρα για Φαγητό, αφού στο πλατό η Κωνσταντίνα Μανωλάκη περίμενε την μητέρα της, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. «Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ... Περισσότερα To άρθρο Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την κόρη της, Κωνσταντίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγείρεψε για πρώτη φορά με την κόρη της

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στους τηλεθεατές το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο πλατό της εκπομπής «Ώρα για Φαγητό», την περίμενε τη κόρη της, Κωνσταντίνα Μανωλάκη. «Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου αλλά και ο πιο σκληρός κριτής μου… Το παιδάκι μου! Η Κωνσταντίνα μου!», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Η Κωνσταντίνα Μανωλάκη έφτιαξε κράκερ super food χωρίς γλουτένη με διάφορα δημητριακά. Η συνταγή είναι του Κωνσταντίνου Καταλακινού -στενός συνεργάτης του Jean Paul Gaultier- που ζει μόνιμα στη Γαλλία. «Ελπίζω εσύ να μου ξανάρθεις. Την παρακαλάω από

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με την κόρη της Κωνσταντίνα για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής της

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου «Ώρα για φαγητό»,  καθώς είχε καλεσμένη την κόρη της και μαζί μαγείρεψαν ένα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της! (Video)

Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συναντά τηλεοπτικά την κόρη της (vid)

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την κόρη της στο πλατό. Το άρθρο Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συναντά τηλεοπτικά την κόρη της (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο