Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για πρώτη φορά με την κόρη της Κωνσταντίνα: «Το παιδάκι μου!»
12:12 - 01/09/2021
Μια μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές επεφύλασσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή της, λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο […]
The post Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για πρώτη φορά με την κόρη της Κωνσταντίνα: «Το παιδάκι μου!» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την κόρη της, Κωνσταντίνα
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την κόρη της στο πλατό. Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές της εκπομπής, Ώρα για Φαγητό, αφού στο πλατό η Κωνσταντίνα Μανωλάκη περίμενε την μητέρα της, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. «Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ... Περισσότερα
To άρθρο Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την κόρη της, Κωνσταντίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγείρεψε για πρώτη φορά με την κόρη της
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στους τηλεθεατές το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο πλατό της εκπομπής «Ώρα για Φαγητό», την περίμενε τη κόρη της, Κωνσταντίνα Μανωλάκη. «Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου αλλά και ο πιο σκληρός κριτής μου… Το παιδάκι μου! Η Κωνσταντίνα μου!», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Η Κωνσταντίνα Μανωλάκη έφτιαξε κράκερ super food χωρίς γλουτένη με διάφορα δημητριακά. Η συνταγή είναι του Κωνσταντίνου Καταλακινού -στενός συνεργάτης του Jean Paul Gaultier- που ζει μόνιμα στη Γαλλία. «Ελπίζω εσύ να μου ξανάρθεις. Την παρακαλάω από
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με την κόρη της Κωνσταντίνα για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής της
Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου «Ώρα για φαγητό», καθώς είχε καλεσμένη την κόρη της και μαζί μαγείρεψαν ένα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της! (Video)
Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συναντά τηλεοπτικά την κόρη της (vid)
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την κόρη της στο πλατό.
Το άρθρο Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συναντά τηλεοπτικά την κόρη της (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr