Χαραλαμπίδης μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ: «Το θέμα είναι ψυχολογικό...»

21:42 - 17/12/2019

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Φάλκο Σομπατέλι στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι, που επηρεάζει αρκετά τον "δικέφαλου του Βορρά" μετά τις συνεχόμενες ήττες.Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Φάλκο. Κατά τη γνώμη μου, άξιζε να νικήσει επειδή της επιτρέψαμε να παίξει με τον τρόπο που θέλει. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεν πιστεύω ότι με τον τρόπο που παίξαμε, έπρεπε να κερδίσουμε».Για το αν η ομάδα έχει και ψυχολογικό θέμα πλέον, μετά από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα:«Από την αρχή, ήταν ψυχολογικό το θέμα και τώρα, εξακολουθεί να είναι. Είναι το τέταρτο παιχνίδι, μετά το Περιστέρι, τη Μπεσίκτας και το Λαύριο, που βρισκόμ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαραλαμπίδης: Το θέμα είναι ψυχολογικό από την αρχή

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε μετά την ήττα από τη Φάλκο Σομπατέλι και στάθηκε και στο ψυχολογικό κομμάτι, που επηρεάζει αρκετά τον ΠΑΟΚ, μετά τις συνεχόμενες ήττες. Στην αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου, είπε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Φάλκο. Κατά τη γνώμη μου, άξιζε να νικήσει επειδή της επιτρέψαμε να παίξει με τον τρόπο που θέλει. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Δεν πιστεύω ότι με τον τρόπο που παίξαμε, έπρεπε να κερδίσουμε». Για το αν η ομάδα έχει και ψυχολογικό θέμα πλέον, μετά από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα: «Από την αρχή, ήταν ψυχολογικό το θέμα και τώρα, εξακολουθεί να είναι. Είναι το τέταρτο παιχνίδι, μετά το Περιστέρι, τη Μπεσίκτας και το Λαύριο, που βρισκόμαστε πολύ πίσ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)