Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου

17:16 - 01/09/2021

ΦΑΝΑΡΙΟΝ: Γενομένης της τακτικής ανασυγκροτήσεως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ταύτην θα αποτελέσουν, διά το εξάμηνον 01.09.2021 – 28.02.2022, υπό την προεδρίαν της Α. Θ. Παναγιότητος, οι Σεβ. Ιεράρχαι: • Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ • Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος • Μετρών και Αθύρων κ. Δημήτριος • Ατλάντας κ. Αλέξιος • Προικοννήσου κ. Ιωσήφ • Φιλαδελφείας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H γιορτή της Ινδίκτου στo Oικουμενικό Πατριαρχείο

Το Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου για την ημέρα προσευχής υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος

Διαβάστε το στο

Νέα σύνθεση Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Γενομένης τῆς τακτικῆς ἀνασυγκροτήσεως τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, ταύτην θά ἀποτελέσουν, διά τό ἑξάμηνον 01.09.2021 – 28.02.2022, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, οἱ Σεβ. Ἱεράρχαι. Το άρθρο Νέα σύνθεση Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ο Μητροπολίτης Βελγίου και ο Επίσκοπος Απολλωνιάδος στην Σύναξη της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις ημέρες αυτές οι εργασίες της Συνάξεως της ανα τον κόσμο Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου, στο Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, την Κωνσταντινούπολη. Το άρθρο Ο Μητροπολίτης Βελγίου και ο Επίσκοπος Απολλωνιάδος στην Σύναξη της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο