Προβολή ταινίας "Εκεί που χτυπά η καρδιά μου" στο The Bold Type Hotel

09:04 - 02/09/2021

Γερμανού 10-12 Πάτρα (στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου)Δευτέρα, 06 Σεπ 2021 21:15Ώρα έναρξης της προβολής: 21.15 Οι ταινίες είναι όλες εξαιρετικές, παλαιότερες και νεότερες, που όμως είναι ελάχιστα παιγμένες. Η τήρηση μέτρων ασφάλειας κατά του COVID 19 είναι επιβεβλημένη από τις αρχές, έτσι ώστε θα πρέπει:-στην είσοδο οι προσερχόμενοι έχουν μάσκα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.-ο αριθμός των θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 60 άτομα.-στο χώρο της προβολής θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και θα υπάρχουν αντισηπτικά.-δεν επιτρέπεται το κάπνισμα κατά την ώρα της προβολής. Σας περιμένουμε! (60 άτ...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας