Φριντέτ: «Έχω πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

23:31 - 17/12/2019

Ο Τζίμερ Φριντέτ στάθηκε στο πως αισθάνεται αναφορικά με τις…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φριντέτ: «Έχω πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

Ο Τζίμερ Φριντέτ στάθηκε στις βολές στο τέλος και δήλωσε πως έχει πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό του. «Οι συμπαίκτες μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Έχω και εγώ πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Παίξαμε καλή άμυνα. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε την τέταρτη περίοδο, κάναμε λάθη εκεί», δήλωσε μετά τη νίκη επί της Φενέρ ο Αμερικανός γκαρντ, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο άδειο γήπεδο. «Δεν έχω παίξει ποτέ σημαντικό παιχνίδι χωρίς φιλάθλους. Το έχουμε δει άδειο στις προπονήσεις και ήταν κάπως πιο εύκολο, αλλά γενικά είναι δύσκολο. Δεν έχει την ίδια ενέργεια», τόνισε, για να συμπληρώσει: «Όλα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια. Η άμυνα μας βοήθησε, τα deflections ήταν σημαντικά. Κάναμε αυτό που έ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Φριντέτ: «Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύτηκαν»

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε, υποστήριξε ότι η άμυνα έπαιξε τεράστιο λόγο για να έρθει η νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο