Μίκης Θεοδωράκης – Φώφη Γεννηματά: Οι αγώνες του παρακαταθήκες για τη δημοκρατία
17:04 - 02/09/2021
«Αποχαιρετούμε με θλίψη, σεβασμό και τιμή τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον αστείρευτο συνθέτη, τον Μίκη του πολιτισμού και των αγώνων» σημειώνει σε δήλωσή της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. «Ο Μίκης Θεοδωράκης δημιούργησε ένα τεράστιο πολιτιστικό κεφάλαιο για τον τόπο, ενώ οι ιδέες του και οι πολιτικοί του […]
The post Μίκης Θεοδωράκης – Φώφη Γεννηματά: Οι αγώνες του παρακαταθήκες για τη δημοκρατία appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίκης Θεοδωράκης – «Δεν μπορώ να φανταστώ αγώνες χωρίς τραγούδι» – Οι εξορίες και η αντίσταση στη δικτατορία
«Είναι οι αγώνες και η μουσική τόσο δεμένα πια μέσα μου, ώστε δεν μπορώ να φανταστώ ούτε αγώνες χωρίς τραγούδι ούτε τραγούδι χωρίς αγώνα. Φαίνεται πως το ταλέντο μου, σαν μια παράξενη μπαταρία, εκεί μέσα γεμίζει», έλεγε ο Μίκης Θεοδωράκης
Διαβάστε το στο Μίκης Θεοδωράκης – Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την κόρη του, Μαργαρίτα
Σημειώνεται ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη από νωρίς σήμερα το πρωί, ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να βρίσκεται υπό παρακολούθηση
Διαβάστε το στο tanea.grΜίκης Θεοδωράκης – Εμπλοκή με την ταφή του – Δικαστικό «όχι» για το Βραχάτι
Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια για τον ενταφιασμό του εκλιπόντος μέχρι τη Δευτέρα οπότε και ορίστηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων
Διαβάστε το στο tanea.grΜίκης Θεοδωράκης – «Δεν μπορώ να φανταστώ αγώνες χωρίς τραγούδι» – Οι εξορίες και η αντίσταση στη δικτατορία
«Είναι οι αγώνες και η μουσική τόσο δεμένα πια μέσα μου, ώστε δεν μπορώ να φανταστώ ούτε αγώνες χωρίς τραγούδι ούτε τραγούδι χωρίς αγώνα. Φαίνεται πως το ταλέντο μου, σαν μια παράξενη μπαταρία, εκεί μέσα γεμίζει», έλεγε ο Μίκης Θεοδωράκης
Διαβάστε το στο to10.grΜίκης Θεοδωράκης – Εμπλοκή με την ταφή του – Δικαστικό «όχι» για το Βραχάτι
Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια για τον ενταφιασμό του εκλιπόντος μέχρι τη Δευτέρα οπότε και ορίστηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.
Διαβάστε το στο to10.gr