Σαββόπουλος για Θεοδωράκη – «Έφυγε ο τελευταίος των μεγάλων – O Captain, my Captain ποτέ δεν θα πεθάνεις»

18:02 - 02/09/2021

«Ήταν παράφορος. Δεν τον χωρούσε ο τόπος. Ξεχείλιζε από μουσική, αιώνια νιάτα, πάθος και ρομαντισμό. Ήταν ένας μεγαλοφυής, ένας λεοντόκαρδος, ένας άνθρωπος αναγεννησιακός. Ένας οικουμενικός άνθρωπος», αναφέρει ο Διονύσης Σαββόπουλος στο τελευταίο αντίο του στον Μίκη Θεοδωράκη

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σαββόπουλος για Μίκη Θεοδωράκη: Έφυγε σήμερα ο τελευταίος των μεγάλων

Δήλωση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη έκανε ο συνθέτης και ερμηνευτής Διονύσης Σαββόπουλος. «Έφυγε σήμερα ο τελευταίος των μεγάλων. Των τελευταίων μεγάλων Ελλήνων. Είναι ημέρα πένθους, βαθιάς συγκίνησης αλλά και πνευματικής ανάτασης νομίζω, γιατί μετά τον θάνατο του Μάνου Χατζηδάκι, του Γιώργου Σεφέρη, του Γιάννη Ρίτσου, του Οδυσσέα Ελύτη, και όλων των άλλων πνευματικών ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Σαββόπουλος για Μίκη Θεοδωράκη: Έφυγε σήμερα ο τελευταίος των μεγάλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σαββόπουλος για Θεοδωράκη: Έφυγε σήμερα ο τελευταίος των μεγάλων, των τελευταίων μεγάλων Ελλήνων

Δήλωση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος. «Έφυγε σήμερα ο τελευταίος των μεγάλων. Των τελευταίων μεγάλων Ελλήνων. Είναι ημέρα πένθους, βαθιάς συγκίνησης αλλά και πνευματικής ανάτασης νομίζω, γιατί μετά τον θάνατο του Μάνου Χατζηδάκι, του Γιώργου Σεφέρη, του Γιάννη Ρίτσου, του Οδυσσέα Ελύτη, και όλων των άλλων πνευματικών ηγετών μας, έρχεται τώρα και η αναχώρηση του Μίκη Θεοδωράκη, στην 200ή επέτειο της Ανεξαρτησίας, σαν να μας λέει “κοιτάξτε τι έχει πραγματική αξία σε όλη αυτή την πορεία και αφήστε τα μικρά και τα ασήμαντα”», ανέφερε ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής. Και συμπλήρωσε: «Ήταν παράφορος.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου