Πιάνιτς: « Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε»

00:52 - 04/09/2021

Πιάνιτς: « Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε» 04/09/2021 Η καριέρα του Μίραλεμ Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα, ήταν ουσιαστικά ένα... άδειο κεφάλαιο. Ο Βόσνιος μέσος ποτέ δεν μπήκε στους ρυθμούς των «μπλαουγκράνα» και δεν αισθάνθηκε άνετα στην Βαρκελώνη. Γι’ αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο Ρόναλντ Κούμαν Τουλάχιστον σύμφωνα με τον ίδιο τον έμπειρο μέσο. Ο Πιάνιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας. Σε μια μετακίνηση που ήρθε για να… γλιτώσει όπως αφήνει να εννοηθεί. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Marca», ο Πιάνιτς τα έβαλε με τον Κούμαν για τον τρόπο που του φέρθηκε. «Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε. Ποτέ δεν μου μιλούσε», είπε αρχικά ο Βόσνιος και συνέχισε: «Είμαι π

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιάνιτς: “Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, δεν μου μιλούσε ποτέ”

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του απ’ την Μπαρτσελόνα στην Μπεσίκτας εξέφρασε τα παράπονα που είχε απ’ τη συμπεριφορά του Ρόναλντ Κούμαν. Παίκτης της Μπεσίκτας θα είναι μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τους αετούς της Κωνσταντινούπολης να έρχονται σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού. Ο […] The post Πιάνιτς: “Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, δεν μου μιλούσε ποτέ” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πιάνιτς: «Ο Κούμαν δε με σεβάστηκε, δε μου μιλούσε ποτέ»

Για έλλειψη σεβασμού κατηγορεί ο Μιραλέμ Πιάνιτς τον Ρόναλντ Κούμαν, με την παραχώρησή του Βόσνιου στην Μπεσίκτας από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πιάνιτς – «Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε»

Μόνο άσχημα έχει να θυμάται από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο Μίραλεμ Πιάνιτς μετά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)