Υγειονομικός με 4 παιδιά: «Προτιμώ την αναστολή εργασίας από το εμβόλιο»

14:04 - 04/09/2021

Υγειονομικός με 4 παιδιά: «Προτιμώ την αναστολή εργασίας από το εμβόλιο» Τι λέει η τραυματιοφορέας του νοσοκομείου «Αττικόν» – Επέλεξα να κάνω το εμβόλιο αλλά άλλαξα γνώμη – «Στα παιδιά μου έχω κάνει τα δοκιμασμένα εμβόλια» Για την απόφασή της να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και να επιλέξει να βγει σε αναστολή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υγειονομικός, μητέρα 4 παιδιών: Τελικά άλλαξα γνώμη, προτιμώ την αναστολή εργασίας από το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Σαββατοκύριακο», μίλησε η τραυματιοφορέας του νοσοκομείου «Αττικόν» Ελισάβετ Παλιούρα για την απόφασή της να μην εμβολιαστεί κατά του covid-19 και να τεθεί σε αναστολή. «Δεν εμπιστεύομαι το εμβόλιο» Όπως τόνισε η ίδια μιλώντας στο MEGA, αρχικά είχε επιλέξει να κάνει το εμβόλιο, αλλά στην πορεία... The post Υγειονομικός, μητέρα 4 παιδιών: Τελικά άλλαξα γνώμη, προτιμώ την αναστολή εργασίας από το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πολύτεκνη υγειονομικός – Καλύτερα σε αναστολή παρά να κάνω το εμβόλιο

Για την απόφασή της να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να επιλέξει να βγει σε αναστολή εργασίας μίλησε η τραυματιοφορέας του νοσοκομείου «Αττικόν» και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πολύτεκνη υγειονομικός – Καλύτερα σε αναστολή παρά να κάνω το εμβόλιο

Διαβάστε το στο spoilers

Πολύτεκνη υγειονομικός: Καλύτερα σε αναστολή παρά να κάνω το εμβόλιο

«Για κάποιο λόγο όλοι δε θέλουμε να το κάνουμε, ο καθένας πρέπει να αποφασίζει τι θα βάλει στο σώμα του», είπε η τραυματιοφορέας σχετικά με τον εμβολιασμό. Για την απόφασή της να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να επιλέξει να βγει σε αναστολή εργασίας μίλησε η τραυματιοφορέας του νοσοκομείου «Αττικόν» και μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ελισάβετ Παλιούρα. Όπως είπε στο MEGA το πρωί του Σαββάτου η ίδια είχε επιλέξει να κάνει το εμβόλιο αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη. «Έχω διοριστεί πρόσφατα. Για κάποιο λόγο όλοι δε θέλουμε να το κάνουμε, ο καθένας πρέπει να αποφασίζει τι θα βάλει στο σώμα του. Πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά μας με τα rapid tests και τα μοριακά. Δεν εμπιστεύομαι το εμβόλιο.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ανεμβολίαστη υγειονομικός: Καλύτερα αναστολή εργασίας παρά το εμβόλιο

Μία από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, που βρέθηκε σε αναστολή εργασίας χωρίς αποδοχές, μίλησε στην τηλεόραση του Mega για την απόφασή της να μην κάνει το εμβόλιο και να μείνει εκτός νοσοκομείου. Η ίδια είναι τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο «Αττικόν» και μητέρα τεσσάρων παιδιών και αποκάλυψε πως κατέληξε να μην κάνει το εμβόλιο και να μπει σε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή