Θεσπιές Βοιωτίας - Διπλό φονικό: Αν δεν είχα πυροβολήσει, θα ήμουν εγώ νεκρός

07:34 - 18/12/2019

Την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας, αποφάσισαν σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας, σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Αντίθετα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι δυο συγκατηγορούμενοί του, υπάλληλοι της εταιρείας του, αφέθηκαν ελεύθεροι με

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φονικό στη Βοιωτία: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος -«Αν δεν είχα πυροβολήσει θα ήμουν εγώ νεκρός»

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 66χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας. Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο από τους πέντε συνολικά συλληφθέντες του διπλού φονικού. Ο 66χρονος παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια της Θήβας μετανιωμένος και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα. […] The post Φονικό στη Βοιωτία: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος -«Αν δεν είχα πυροβολήσει θα ήμουν εγώ νεκρός» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!