Α.Παππάς: «Η σχέση μου με την Αλέσια Ντέμετζ ήταν ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε»

23:22 - 04/09/2021

Ο Αλέξης Παππάς, έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!» την πρώτη του συνέντευξη ως Bachelor και μεταξύ άλλων εξήγησε για ποιον λόγο οδηγήθηκε στον χωρισμό με την Αλέσια Ντέμετζ (Alessia Demetz). Θυμάμαι πάντως πως στις αρχές Μαΐου, όταν σε ρωτούσαν για το The Bachelor, έλεγες «μα πώς να πάω, αφού υπάρχει στη ζωή μου η Αλέσια;». Τι έγινε και άλλαξες γνώμη; Η σχέση μου με την Αλέσια Ντέμετζ ήταν ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε. Έτυχε να ολοκληρωθεί λίγο πριν μου κάνουν την πρόταση για το The Βachelor. Eννοείται πως όταν είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να βάλω στην εξίσωση και άλλον έναν ή την επιλογή να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου με άλλες κοπέλες. Δεν το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν πρόκειτα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις