Κατερίνα Στικούδη: Τραγουδά με την μητέρα της στην πισίνα
21:00 - 05/09/2021
Η Κατερίνα Στικούδη προτιμά να κρατά την καθημερινότητα της μακριά από τη δημοσιότητα. Για τον λόγο αυτό και ο γάμος της με τον Βαγγέλη Σερίφη έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αυτή τη φορά εξέπληξε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φορώντας ένα κόκκινο μαγιό λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο […]
The post Κατερίνα Στικούδη: Τραγουδά με την μητέρα της στην πισίνα appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας
Η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον σύζυγό της, μετά από 35 χρόνια γάμου.Η Μαρίνα Πατούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τον επεισοδιακό χωρισμό της, από τον περιφερειάρχη Αττικής, μετά από 35 χρόνια γάμου. «Το φετινό καλοκαίρι για μένα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι έχει επέλθει αυτή η ανατροπή στην προσωπική μου ζωή. Ήμασταν μαζί 35 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή μαζί. Παντρευτήκαμε 18 χρονών. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα», είπε χαρακτηριστικά. Παράλλη
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr