Απολύσεις για υγειονομικούς με «μαϊμού» πιστοποιητικά προαναγγέλει ο Πλεύρης

10:16 - 06/09/2021

Διώξεις κατά όσων έλαβαν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού ζήτησε να ασκηθούν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο και αφορά στις δεκάδες ψευδείς βεβαιώσεις που εκδόθηκαν από το κέντρο υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας. Όπως είπε ο κ. Πλεύρης στον ΣΚΑΪ «το σύστημα “Ελευθερία” είναι θωρακισμένο και οι όποιες περιπτώσεις υπάρχουν είναι […] The post Απολύσεις για υγειονομικούς με «μαϊμού» πιστοποιητικά προαναγγέλει ο Πλεύρης appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλεύρης: Απολύσεις για υγειονομικούς με «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού – 44 έως τώρα οι περιπτώσεις στην Καρδίτσα

Έχει ζητήσει διώξεις για την υπόθεση της Καρδίτσας – Γιατί έχουν παρατηρηθεί περισσότεροι εμβολιασμοί στον Παλαμά από τον αριθμό των κατοίκων του – Καταγγελίες για δωροδοκίες γιατρών για ψευδή rapid test Διώξεις κατά όσων έλαβαν πλαστό πιστοποιητικών εμβολιασμού ζήτησε να ασκηθούν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο και αφορά […] The post Πλεύρης: Απολύσεις για υγειονομικούς με «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού – 44 έως τώρα οι περιπτώσεις στην Καρδίτσα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πλεύρης: «Απολύσεις για υγειονομικούς με «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού» 

Διώξεις κατά όσων έλαβαν πλαστό πιστοποιητικών εμβολιασμού ζήτησε να ασκηθούν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο και αφορά στις δεκάδες ψευδείς βεβαιώσεις που εκδόθηκαν από το κέντρο υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας. «Το σύστημα "Ελευθερία" είναι θωρακισμένο και οι όποιες περιπτώσεις υπάρχουν είναι λίγες», είπε στον ΣΚΑΪ ο Θάνος […] The post Πλεύρης: «Απολύσεις για υγειονομικούς με «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού»  first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πλεύρης: Απολύσεις για υγειονομικούς με μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού

Πλεύρης: «Να γνωρίζουν οι υπάλληλοι ότι κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας