Μαρίνα Πατούλη: «Ο Γιώργος Πατούλης με εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά»
13:18 - 06/09/2021
Πρώτη καλεσμένη της σεζόν στο Πρωινό ήταν η Μαρίνα Πατούλη. Τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με […]
The post Μαρίνα Πατούλη: «Ο Γιώργος Πατούλης με εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος Πατούλης με εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά (Βίντεο)
«Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία», ξεκαθαρίζει η Μαρίνα Πατούλη.
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης – Συνεχίζεται ο «πόλεμος» δηλώσεων
Άμεση ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη: Αποφασίσαμε να «παγώσουμε» το διαζύγιο, με εξέπληξαν δυσάρεστα οι δηλώσεις του Γιώργου
«Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία»
Διαβάστε το στο news.grΜαρίνα Πατούλη: «Mε εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά o Γιώργος Πατούλης»
“Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία”, ξεκαθαρίζει η Μαρίνα Πατούλη. Πρώτη καλεσμένη της σεζόν στο Πρωινό ήταν η Μαρίνα Πατούλη. Τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις κόλαφος για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος Πατούλης με εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά
Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε σήμερα η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έστρεψε ορισμένες φορές τα βέλη της κατά του Γιώργου Πατούλη. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος Πατούλης με εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά
Διαβάστε το στο spoilersΜαρίνα Πατούλη: "Ο Γιώργος Πατούλης με εξέπληξε δυσάρεστα για άλλη μια φορά" (video)
"Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr