Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις δημοσκοπήσεις

19:56 - 06/09/2021

Καθόλου προβληματισμένος και σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χαμηλά ποσοστά φάνηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Τσαπανίδου για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. «Δεν προβληματίζομαι για τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχω τούτη την ώρα καμία αμφιβολία ότι η φθορά του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του θα είναι ραγδαία. Δεν έχω καμία αμφιβολία, ό,τι και να δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά του τόπου» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας. Γιατί όμως δεν ζητά πρόωρες εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καθόλου προβληματισμένος και σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χαμηλά ποσοστά φάνηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Τσαπανίδου για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. «Δεν προβληματίζομαι για τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχω τούτη την ώρα καμία αμφιβολία ότι η φθορά του κ. Μητσοτάκη […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις δημοσκοπήσεις Καθόλου προβληματισμένος και σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χαμηλά ποσοστά φάνηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Τσαπανίδου για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. «Δεν προβληματίζομαι για τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχω τούτη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας