Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές – Ο Μητσοτάκης δεν θα φθάσει στο τέλος της 4ετιας
21:16 - 06/09/2021
Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές – Ο Μητσοτάκης δεν θα φθάσει στο τέλος της 4ετιας Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χαμηλά ποσοστά δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. «Δεν προβληματίζομαι για τις δημοσκοπήσεις. »Δεν έχω τούτη την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές και θα είμαστε η ραχοκοκαλιά του τόπου»
«Δεν προβληματίζομαι για τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχω τούτη την ώρα καμία αμφιβολία ότι η φθορά του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του θα είναι ραγδαία. Δεν έχω καμία αμφιβολία, ό,τι και να δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά του τόπου» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης […]
Το άρθρο Τσίπρας: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές και θα είμαστε η ραχοκοκαλιά του τόπου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr