Η αποδοχή αρχίζει από μέσα σου

09:30 - 07/09/2021

Η αποδοχή αρχίζει από μέσα σου Όταν είσαι παιδί ή έφηβη, θεωρείς πως είσαι άτρωτη. Πως ό,τι κι αν σου συμβεί προέρχεται από κούραση. Δεν δίνεις βάση. Πιστεύεις ότι ίσως χτύπησες και θα περάσει. Δεν ενημερώνεις άμεσα τους δικούς για κάτι που σου έχει συμβεί. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η αποδοχή αρχίζει από μέσα σου – BINTEO

Όταν είσαι παιδί ή έφηβη, θεωρείς πως είσαι άτρωτη. Πως ό,τι κι αν σου συμβεί προέρχεται από κούραση. Δεν δίνεις βάση. Πιστεύεις ότι ίσως χτύπησες και θα περάσει. Δεν ενημερώνεις άμεσα τους δικούς για κάτι που σου έχει συμβεί. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ... The post Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η αποδοχή αρχίζει από μέσα σου – BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή