Σωτήρης Τσιόδρας: Εμβολιάστηκαν και τα τρία παιδιά του και εξηγεί γιατί

14:30 - 07/09/2021

Τι λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον εμβολιασμό των παιδιών και τη μετάλλαξη Δέλτα.«Ναι» λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας στον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12-17 ετών, υπογραμμίζοντας πως και τα τρία παιδιά του έχουν ήδη εμβολιαστεί. Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας πήρε τον λόγο στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον εμβολιασμό των νέων και σημείωσε πως ο ίδιος εκτιμά ότι «θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και στην σταδιακή αυτορρύθμιση και συνέχιση της κοινωνικής ζωής». Όπως εξήγησε: «Είμαστε σε μία εποχή όπου περίπου το 100% των στελεχών που κυκλοφορούν είναι η μετάλλαξη Δ. Η επιστημονική μας ομάδα αναλύει όλες τις πληροφορίες που εισρέου

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Τσιόδρας: Έχουν εμβολιαστεί και τα 3 μου παιδιά

Υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας από 12 έως 17 ετών τάχθηκε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας λέγοντας μάλιστα ότι τρία από τα παιδιά του που είναι σε αυτή την ηλικία έχουν εμβολιαστεί. «Θεωρώ ότι ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και στην σταδιακή ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Τσιόδρας: Έχουν εμβολιαστεί και τα 3 μου παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τσιόδρας: Εμβολιάστηκαν και τα τρία παιδιά του – Εξήγησε το γιατί

Οι παιδίατροι αναλαμβάνουν ρόλο στον εμβολιασμό των παιδιών κατά του covid-19 καθώς αποφασίστηκε ότι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι ίδιοι τα εμβόλια στο ιατρείο τους, όταν διευθετηθούν κάποια τεχνικά ζητήματα. «Ναι» είπε και ο Σωτήρης Τσιόδρας στον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12-17 ετών, υπογραμμίζοντας πως και τα τρία... The post Τσιόδρας: Εμβολιάστηκαν και τα τρία παιδιά του – Εξήγησε το γιατί appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τσιόδρας: «Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία μου παιδιά»

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχε και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι παιδίατροι αναλαμβάνουν ρόλο στον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορωνοϊού καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι ίδιοι τα εμβόλια στο ιατρείο τους, όταν διευθετηθούν κάποια τεχνικά ζητήματα. Την ίδια […] The post Τσιόδρας: «Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία μου παιδιά» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μήνυμα Τσιόδρα: Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία παιδιά μου που είναι στην εφηβεία

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον έλεγχο της πανδημίας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σωτήρης Τσιόδρας: Έχουν εμβολιαστεί και τα 3 μου παιδιά

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τσιόδρας: Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία παιδιά μου

O εμβολιασμός των παιδιών μειώνει την πιθανότητα διασποράς στα σχολεία, είπε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας - Τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά στις τάξεις για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού «Θεωρώ ότι ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και στην σταδιακή αυτορύθμιση και […] The post Τσιόδρας: Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία παιδιά μου first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σωτήρης Τσιόδρας: Εμβολιάστηκαν και τα τρία παιδιά του που είναι στις ηλικίες 12-17 – Τι εξήγησε

Πώς μπορεί να κατέβει κοντά στο 10% η πιθανότητα διασποράς στα σχολεία

Διαβάστε το στο news.gr

Σωτήρης Τσιόδρας: Τι αποκάλυψε για τα τρία παιδιά του

Στη σύσκεψη για τον εμβολιασμό των παιδιών στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχε και ο λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη εμβολιασμού των άνω των 12 ετών εν μέσω της μετάλλαξης Δέλτα. «Θεωρώ ότι ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και στην σταδιακή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Τσιόδρας εμβολίασε και τα τρία μικρά παιδιά του και εξηγεί το… γιατί

(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (δεν εικονίζεται) κατά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Τσιόδρας εμβολίασε και τα τρία μικρά παιδιά του και εξηγεί το… γιατί

Διαβάστε το στο spoilers

Τσιόδρας: «Έχω εμβολιάσει και τα 3 μικρά παιδιά μου»

O λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τον εμβολιασμό των παιδιών 12-17 ετών, έκανε γνωστό ότι έχει εμβολιάσει και τα 3 μικρά παιδιά του. Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσιόδρας έχει συνολικά 7 παιδιά. Τα τρία από αυτά είναι ανήλικα και ήδη εχουν εμβολιαστεί, όπως αναφέρει ο ίδιος. […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Τσιόδρας - κορωνοϊός: Εμβολιάστηκαν και τα τρία παιδιά μου

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας συμμετείχε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τσιόδρας: «Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία παιδιά μου που βρίσκονται στην εφηβεία»

Ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 ετών, «θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και... The post Τσιόδρας: «Έχουν εμβολιαστεί και τα τρία παιδιά μου που βρίσκονται στην εφηβεία» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά