Η τενίστρια Σέλμπι Ρότζερς ξεσπάει: «Μακάρι να μην υπήρχαν social media - Σίγουρο πως θα δεχθώ απειλές»

19:36 - 07/09/2021

H Αμερικανίδα τενίστρια Σέλμπι Ρότζερς ξέσπασε λέγοντας πως «μακάρι να μην υπήρχαν social media» μετά τα όσα συνέβησαν από τον αποκλεισμό της από το US Open από την Έμμα Ραντουκάνου. Η Σέλμπι σημείωσε ότι κάποιοι παίκτες ανησυχούν πάρα πολύ από τα επιθετικά μηνύματα που λαμβάνουν. Χαρακτηριστικά, η Σέλμπι τόνισε πως «ξέρει τι την περιμένει» μετά την ήττα της από τη νεαρή Βρετανίδα τη Δευτέρα. «Προφανώς κάποιες φορές μας αρέσει η δημοσιότητα όμως μετά υπάρχει και το σήμερα και θα έχω εννιά εκατομμύρια απειλές. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου θα έλεγα πως το έχω συνηθίσει. Κατά κάποιον τρόπο, εύχομαι να μην υπήρχαν τα social media» είπε η 27χρονη τενίστρια, Νο.43 στην παγκόσμια κατάταξη. «Μπορε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις