Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς και άφησε σπόντες για συμπαίκτες της
00:28 - 08/09/2021
Μία αποχώρηση που αρκετοί περίμεναν στο Big Brother, αφού η Γιώτα Μυλωνά μετά από σκέψεις αρκετών ημερών, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί […]
The post Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς και άφησε σπόντες για συμπαίκτες της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother 2: Αποχώρησε οικειοθελώς η Γιώτα Μυλωνά
Μία αποχώρηση που είχε προαναγγελθεί και ουσιαστικά αρκετοί περίμεναν στο Big Brother 2, έγινε απόψε στο Big Brother 2 αφού η Γιώτα Μυλωνά έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. «Λοιπόν μετά από αρκετή κι όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι σου Big Brother με τους πολύ διαφορετικούς από εμένα ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ και κάποιες ψυχές και μυαλά δεν περιορίζονται σε τοίχους, πόσο μάλλον και με διαφορετικούς ανθρώπους. Μάλλον δεν είμαι τόσο κοινωνικός άνθρωπος και γουστάρω την μοναχικότητά μου. Εδώ μέσα δεν μπορώ να την έχω, όπως θα ήθελα. Ήταν ένα μικρό κι όμορφο ταξίδι και δοκίμασα τα όριά μου. Προσπάθησα να μην βγει ο χειρότερος εαυτός μου πρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grBIG BROTHER: Αποχώρησε οικειοθελώς η Γιώτα Μυλωνά (videos)
Από τις πρώτες ημέρες η Γιώτα Μυλωνά είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει οικειοθελώς. Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Big Brother της είχε δώσει τελεσίγραφο: «Έχεις 24 ώρες για να μου απαντήσεις αν θα παραμείνεις ή όχι στο σπίτι. Θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση». Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Γιώτα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, […]
The post BIG BROTHER: Αποχώρησε οικειοθελώς η Γιώτα Μυλωνά (videos) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grBig Brother 2: Η Γιώτα αποχώρησε απο το ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου και άδειασε τους συμπαίκτες της
Δημοσιεύθηκε: 8 Σεπτεμβρίου 2021 16:30 Στο χθεσινό 7/9 επεισόδιο του Big Brother 2, είδαμε την Γιώτα να αποχωρεί οικειοθελώς από το σπίτι. Ωστόσο, με το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother 2: Η Γιώτα αποχώρησε απο το ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου και άδειασε τους συμπαίκτες της
Διαβάστε το στο spoilers