Βάνα Μπάρμπα: “Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η αλήθεια θα λάμψει”

11:04 - 08/09/2021

Λίγες ημέρες μετά το ατύχημα που υπέστη στην Επίδαυρο, η Βάνα Μπάρμπα βγήκε μέσω Skype στο To άρθρο Βάνα Μπάρμπα: “Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η αλήθεια θα λάμψει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα – «Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις για τον Φιλιππίδη, ήταν μέσα από την καρδιά μου»

Η γνωστή ηθοποιός παραμένει αμετακίνητη στη στάση της απέναντι στην υπόθεση που συντάραξε τον κόσμο του ελληνικού θεάτρου

Διαβάστε το στο

H Βάνα Μπάρμπα δηλώνει: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στο Πρωινό μίλησε μέσω Skype την Τετάρτη η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε και στα όσα είπε στον παρελθόν για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν μετανιώνω...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τα είπα μέσα από την καρδιά μου»

Απαντήσεις μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, έδωσε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στο Πρωινό. Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε γράψει τα εξής: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη», ενώ αργότερα είχε προσθέσει στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ τα εξής: «Ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» είχε γράψει η Βάνα Μπάρμπα πριν από καιρό, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. «Ήταν γιατί πιστεύω […] The post Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δε μετανιώνω για όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» (Video)

«Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα - Είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο που έκανε. Τι αναφέρει για τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη καθώς και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

“Δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα δούμε ποιο ήταν το λάθος”, αναφέρει η Βάνα Μπάρμπα. «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» είχε γράψει η Βάνα Μπάρμπα πριν από καιρό, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. «Ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Για τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν μέσα από την καρδιά μου»

Σταθερή στάση σε όσα είχε πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού, κρατάει η Βάνα Μπάρμπα. Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις της που είχαν προκαλέσει σάλο σχετικά με το #MeToo και συγκεκριμένα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η Βάνα […] The post Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν μέσα από την καρδιά μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της